Δρ.Βαρβάρα Καραγκιοζάκη: Η δημιουργός της σειράς Καλλυντικών NANOTOUCHE

 

«Αξιοποιώντας την 20ετή εμπειρία μου στον χώρο της επιστημονικής έρευνας και της Νανοϊατρικής, δημιούργησα και προτείνω ανεπιφύλακτα την σειρά καλλυντικών προϊόντων «NANOTOUCHE». Ειδικά, τις αντι-οξειδωτικές κρέμες προσώπου NANOTOUCHE AGELESS και NANOTOUCHE REJUVENATING RADIANCE που σε αντίθεση με τις άλλες κρέμες μέσω της πρωτοποριακής VKL φόρμουλας που περιέχουν, επιτυγχάνουν στοχευμένη και βέλτιστη διείσδυση στο δέρμα αντι-οξειδωτικών. Οι τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης όπως η χρήση εξειδικευμένων φορέων που μεταφέρουν στο εσωτερικό του δέρματος τα αναγεννητικά και αντιοξειδωτικά στοιχεία των βοτάνων σε συνδυασμό με τα πεπτίδια για λάμψη και σύσφιξη, προσφέρουν ένα άριστο αποτέλεσμα για την περιποίηση, αλλά και την προστασία της επιδερμίδας μας. Αυτός είναι και ο στόχος μου! Να προσφέρω υψηλής ποιότητας προϊόντα ομορφιάς για αντι-γήρανση, που δεν είναι απλώς καλλυντικά. Εμπεριέχουν όλη την σύγχρονη εξέλιξη της επιστήμης στην υπηρεσία της δικής σας ομορφιάς».

 

ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΙΧΜΗΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Niche Cosmetics: Καλλυντικά προϊόντα που συνδυάζουν μοναδικά καινοτόμες τεχνολογίες με τις ευεργετικές ιδιότητες αντι-οξειδωτικών & βοτάνων της ελληνικής φύσης.

Η Δρ Βαρβάρα Καραγκιοζάκη, καρδιολόγος, με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στις Νανοτεχνολογίες είναι η πρώτη στην Ελλάδα Νανοϊατρός.

Η πολυετής εμπειρία της στον τομέα της επιστημονικής ιατρικής έρευνας και ειδικά στην εφαρμογή της Νανοτεχνολογίας στην ιατρική, την οδήγησε στην ίδρυση της εταιρείας VK NANO και στη δημιουργία της πρωτοποριακής σειράς καλλυντικών NANOTOUCHE που συνδυάζουν την σύγχρονη τεχνολογία με την αξιοποίηση των ευεργετικών συστατικών των ελληνικών βοτάνων και αντι-οξειδωτικών. Kατέχει πατέντες στο πεδίο της Νανοτεχνολογίας και Νανοϊατρικής και είναι εφευρέτρια της VKL καινοτόμου φόρμουλας που μεταφέρει αντι-οξειδωτικά στοχευμένα σε βαθύτερες στοιβάδες δέρματος για κυτταρική αναγέννηση και αναδόμηση.

 
Η Δρ Βαρβάρα Καραγκιοζάκη είναι υπεύθυνη ομάδας Νανοϊατρικής ΑΠΘ και υπήρξε βασική ερευνήτρια σε περισσότερα από 30 Ευρωπαϊκά και Ελληνικά ερευνητικά προγράμματα, με αντικείμενο την εφαρμογή της Νανοϊατρικής σε πολλές ασθένειες. Έχει πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε ξένα περιοδικά, >180 προσκεκλημένες ομιλίες σε όλα τα μέρη του κόσμου και παρουσιάσεις κυρίως σε διεθνή συνέδρια. Έχει λάβει επιστημονικά βραβεία, έχει πλούσιο συγγραφικό επιστημονικό έργο σε ελληνικά και διεθνή έγκριτα επιστημονικά περιοδικά.
Υπήρξε εκδότρια του Αμερικάνικου Βιβλίου ‘Horizons in Clinical Nanomedicine’ και μεταξύ άλλων είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας Νανοϊατρικής, της Ευρωπαϊκής και Αμερικάνικης Κλινικής Πλατφόρμας Νανοϊατρικής, αλλά και κριτής σε Γαλλικά και Ευρωπαϊκά Ερευνητικά Προγράμματα με αντικείμενο Νανοϊατρικής.